Näytetään kaikki 5 tulostaRemonttilehdet

Remonttilehdet netistä

Remonttilehdet tarjoavat tietoa ja selkeitä ohjeita niin suureen kuin pieneen rakentamiseen ja remontointiin. Lehtien ohjeet ovat selkeästi kirjoitettuja ja tarkoilla kuvilla varustettuja artikkeleita, joiden avulla onnistut varmasti.

Remontti-aiheiset lehdet ovat todella suosittuja lehtiä, ne sisältävät paljon hyödyllistä ja ajankohtaista tietoa rakentamisesta, kuten monet rakennuslehdet. Niitä tilataan todella paljon keväällä, jolloin monet alkavat suunnittelemaan kesäksi remonttia ja pihan kunnostusta.

Suurin osa tilaajista omistaa oman asunnon, omakotitalon, huvilan tai mökin, jonka remontoimiseen halutaan uusia ideoita, vinkkejä ja hyviä ohjeita.

Remonttilehtiä tilataan paljon myös lahjaksi kaikille yleisesti rakennusalasta kiinnostuneille henkilöille. Suosituimmat lehdet ovat ehdottomasti TM rakennusmaailma lehti ja Tee Itse lehti. Näitä tilataan runsaasti myös lahjaksi.

Lehtitarjoukset sisältävät usein myös erilaisia tilaajalahjoja, jotka liittyvät yleensä rakentamiseen ja remontoimiseen.

Remonttilehdet kuuluvat hyötylehtiin, joita ei kannata heittää roskiin heti lukemisen jälkeen, sillä lehdet sisältävät niin paljon hyödyllistä tietoa, vinkkejä ja ohjeita, että ne kannattaa säilyttää tai antaa esimerkiksi perheenjäsenille luettaviksi.

Aikakauslehdet sisältävät usein tarkkoja ohjeita esimerkiksi puutarhalaatikoiden, terassin, hyllyn, laatikoston, tuolien, pöytien rakentamiseen ja entisöintiin. Toki lehdet sisältävät myös ohjeita suurempiin remontteihin.

Hintavertailut ja kestotestit

Usein ajatellaan, että remonttiaiheiset lehdet sisältävät pelkästään ohjeita ja vinkkejä artikkeleiden sekä kuvien kera, mutta lehdistä löytyy paljon muutakin mielenkiintoista ja hyödyllistä sisältöä, kuten esimerkiksi työkalujen, koneiden, palvelujen, tarvikkeiden ja rakennusmateriaalien hintavertailut sekä työkalujen kestotestit. Palvelu- ja hintavertailut auttavat taatusti rakentajia tekemään parempia valintoja.

Remonttilehdet sisältävät usein myös kilpailuja lukijoille, joista voi voittaa esimerkiksi suuren työkalupaketin. Lehdet ovat todella hyödyllisiä tietopaketteja, joita on todella mukava selailla ja lukea.

Olitpa sitten remontoija, rakennusalan ammattilainen tai talon rakennuttaja, niin remonttilehdestä löytyy varmasti juuri sinulle hyödyllistä sisältöä. Tutustu rauhassa sivustomme lehtitarjouksiin ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi edullisesti ja saat valita tilaajalahjan kaupan päälle.

Tee Itse lehti on suosittu remonttilehti

Tee Itse lehti tarjoaa ohjeita, vinkkejä tarkkojen kuvien kera niin pieneen nikkarointiin kuin suurempaan remonttiin. Tee Itse on jokaisen nikkaroijan ja remontoijan tuhti lukupaketti, joka sisältää paljon selkeitä ohjeita ja tietoa rakentamisesta ja remontoimisesta.

Lehdessä on useita eri osioita, joista löytyy paljon tietoa niin rakentamisesta, työkaluista kuin rakennustarvikkeista. Lehden perusosio sisältää esimerkiksi tärkeää tietoa eri tekniikoista, työkaluista ja materiaaleista.

Helpolla tavalla osiossa on parhaat vinkit ja ideat nikkarointiin, joiden avulla saat homman valmiiksi nopeasti ja helpoimmalla tavalla. Tee Itse sisältää myös todella suositun osion, jossa testataan erilaisia työkaluja ja materiaaleja.

Jokaisesta numerossa on paljon tärkeitä hintavertailuja ja työkalujen esittelyt. Työkalujen esittelyssä voi olla esimerkiksi vertailussa kestävimmät ja parhaimmat porakoneet tai vuoden parhaat työkalut.

Tee Itse lehti tarjoaa monipuolisesti selkeitä ohjeita, joiden avulla voit remontoida esimerkiksi kotona, mökillä, huvilalla tai puutarhassa.

Kattavien ohjeiden lisäksi lehdessä on erilaisia kaavoja, kuten tv-tason, puutarhalaatikon ja kirjahyllyn rakentamiseen sekä paljon muita vaihtuvia ohjeita.

Terassi lehti

Terassi lehti innostaa koko perhettä lähtemään raikkaaseen ulkoilmaan puuhastelemaan. Lehdessä panostetaan suurimmaksi osaksi ulkotiloihin ja yhdessä tekemiseen.

Remonttilehti tarjoaa täysin uusia ideoita niin parvekkeelle, mökille, pihalle kuin terassille. Löydät aina parhaat vinkit ja ideat oman puutarhan sekä pihan laittamiseen ja suunnitteluun. Lehti tarjoaa myös neuvoja kasvien valintaan, kesäkeittiön herkulliset reseptit sekä nikkarointiohjeita.

Sisältö vaihtuu aina vuodenaikojen mukaan tarjoten aina ajankohtaista tietoa. Keväisin lehden sisältö koostuu kasvien valitsemisesta, kasvien istutuksista ja pihan sekä puutarhan kunnostamisesta.

Kesällä remonttilehden sisältö painottuu uuden rakentamiseen ja vanhan kunnostamiseen sekä istutuksien kasteluun.

Syksyllä varaudutaan kylmeneviin ilmoihin ja laitetaan piha ja puutarha talvikuntoon.

Terassi lehti esittelee jokaisessa numerossa myös kauniita terasseja ja parvekkeita niin ulkomailta kuin kotimaasta. Upeat kuvat ja mielenkiintoiset jutut innostavat lukijoita kokeilemaan kaikkea uutta ja asiantuntijoiden ohjeet sekä vinkit auttavat vaikeissa asioissa.

Remonttilehdet lahjaksi

Edullisten lehtitarjousten ja upeiden tilaajalahjojen myötä lehtiä tilataan nykyään entistä enemmän niin itselle kuin lahjaksi. Remonttilehdet ja ajoneuvolehdet ovat erittäin suosittuja, kun etsitään sopivaa lahjaa miehelle.

Nykyään pitemmänkin lehtitilauksen voi saada jopa muutamalla kympillä ja silti lehtitilaus sisältää erilaisia tilaajalahjoja, jonka saa lehtitilauksen yhteydessä ilmaiseksi. Remonttilehdet sopivat lahjaksi kaikille kotinikkareille, remontoijille ja rakentajille.

Remonttilehdet tarjoavat kattavasti tietoa rakentamisesta, nikkaroinnista ja vanhojen tavaroiden kunnostamisesta. Ne ovat nykyaikana yhä suositumpia syntymäpäivälahjoja, joululahjoja, isänpäivälahjoja ja ystävänpäivälahjoja.

Lahjatilaus on helpointa tehdä netissä, jossa voit itse valita tilaatko lehden määräaikaistilauksena vai edullisena kestotilauksena sekä valita mieleisimmän tilaajalahjan.

Lehteä tilatessa tulee vain merkitä rasti ruutuun, että tilaan lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan tiedot. Lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että lehtitarjouksen tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle.

Lähes kaikki remonttilehdet sisältävät useita erilaisia tilaajalahjoja, joista saa valita yhden ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjojen arvo on yleensä noin 30 euroa – 100 euroa.