Näytetään kaikki 10 tulostaJuorulehdet

Juorulehdet

Tältä sivulta löydät Suomen suosituimmat juorulehdet edullisesti, jotka ovat lähes suosituimmat aikakauslehdet Suomessa. Suosituimpiin juorulehtiin kuuluvat Seiska ja Katso. Juoruaiheiset lehdet ovat viihdyttäviä ja mielenkiintoisia julkaisuja, joiden sisältö koostuu suurimmaksi osaksi tuttujen julkkisten juoruista.

Juorulehdet eroavat muista aikakauslehdistä siten, että lehden jutut painottuvat lähes kokonaan eri ihmisten yksityiselämästä kertomiseen. Useimmat lehdet ilmestyvät neljä kertaa kuukaudessa, joten lehden lukijat saavat lukea viikkolehdestä julkkisten tuoreimmat kuulumiset.

Juorulehdistä pääset lukemaan niin ulkomaalaisten kuin Suomalaisten julkkisten elämästä. Lehdissä kerrotaan tarkasti julkkisten ihmissuhteista, asuntokaupoista, matkoista, vaatteista ja tietenkin pahimmista töppäyksistä.

Juorulehdet seuraavat jatkuvasti kiinnostavien julkkisten elämää ja kertovat jokaisessa numerossa kuumimmat uutiset julkkisten yksityiselämästä. Vertaile juorulehtien edullisia lehtitarjouksia ja tilaa lehti itselle tai lahjaksi.

Juorulehtien jutut ovat suosittuja puheenaiheita

Juorulehtien kuumimmat uutiset suosituimmista julkkiksista nousevat usein puheenaiheiksi. Joka viikko Suomalaiset lukevat innolla uusimpia juoruja, jotka nousevat usein puheenaiheiksi esimerkiksi työpaikalla, kampaajalla, kahvilassa, baarissa ja kotona.

Yleensä puheenaiheiksi nousevat niin sanotut turhat julkkikset, jotka yrittävät keinolla millä hyvänsä päästä lehteen ja yleensä he myös onnistuvat siinä kerta toisensa jälkeen. Turhista julkkiksista ja julkkisten töppäyksistä puhuminen on paljon mielenkiintoisempaa kuin esimerkiksi säästä puhuminen.

Juorulehdet kiinnostavat varmasti Suomalaisia sen takia, että lehdestä pääsee seuraamaan läheltä suosikkijulkkisten yksityiselämää, jota ei pääse seuraamaan mistään muualta.

Ihmisiä kiinnostaa myös erityisesti seurata millaisia vaatteita julkkikset käyttävät vapaa-ajalla? Millaisen auton suosikkijulkkis on hankkinut? Kuka törsäsi miljoonia hulppeaan asuntoon? Kuka on suosikkijulkkiksesi uusi ihastus? Nämä kaikki ja paljon muuta löydät suosituista juorulehdistä.

Tutustu sivustomme lehtitarjouksiin ja tilaa juorulehti Suomen edullimpaan hintaan ja tiedät joka viikko mistä juuri nyt puhutaan.

Juorulehdet lahjaksi

Juorulehdet ovat ehdottomasti sivustomme suosituimpia lahjalehtiä. Lehtien lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin itselle tilaaminenkin ja lahjatilaus tehdään samalla sivulla kuin normaali lehtitilaus. Lahjatilauksessa tulee merkata vain rasti ruutuun, että tilaan lehden lahjaksi ja täyttää vastaanottajan osoitetiedot.

Tilatuimpiin juorulehtiin kuuluvat varmasti Seiska, jonka yhä useampi tilaa kestotilauksena tai lyhyenä määräaikaisena tilauksena. Useimmat tilaajat tilaavat lehden itselle ja tekevät samalla kertaa lahjatilauksen esimerkiksi ystävälle. Juorulehtiä tykkää lukea niin miehet, naiset kuin nuoretkin, joten juorulehdet ovat yksi hyvä vaihtoehto, jos olet tilaamassa lehteä lahjaksi.

Lähes kaikki juorulehdet sisältävät aina jonkun tilaajalahjan, jonka saa valita kaupan päälle ilmaiseksi, kun tilaa lehden itselle tai lahjaksi. Tilaajalahjoja on yleensä useampia, joista voit valita mieleisimmän lehtitilauksen yhteydessä. Tilaajalahjana voi olla esimerkiksi reppu tai laukku. Tilaajalahjan arvo vaihtelee yleensä noin 30 euron – 100 euron välillä.

Lehtien lahjatilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, vaikka tilaisit lehden lahjaksi. Tilaajalahja lähetetään lehtitilauksen maksajalle viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta ja lehden tilaaja saa itse valita pitääkö tilaajalahjan itsellä vai antaako sen myöhemmin lahjaksi.

Jos tilaajalahja koostuu useammasta tuotteesta, silloin tilaajalahja toimitetaan yleensä kahdessa erässä. Ensimmäinen tuote toimitetaan yleensä noin viikon tai kahden viikon kuluttua ja toinen tuote toimitetaan viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Jos haluat tilaajalahjan mahdollisimman nopeasti, silloin lehtitilaus kannattaa maksaa kortilla.

Seiska on ylivoimaisesti suosituin juorulehti

Suomen juorulehtien ykkönen on ehdottomasti Seiska lehti, vaikka harva myöntää lukevansa 7 päivää lehteä. Tilastojen mukaan Seiska lehteä kuitenkin luetaan todella paljon, sillä lehdellä on viikottain lähes miljoona lukijaa ja lehden lukijamäärä on noussut vuosi vuodelta. Seiska tarjous on ollut jo pitkään yksi sivustomme suosituimmista tarjouksista.

Seiska lehdestä löytyy joka viikko kuumimmat juorut, julkkisten sekoilut ja salasuhteet. Lehdestä löytyy toki paljon muutaki sisältöä kuin pelkkiä
juoruja. Joka viikko lehdestä löytyy myös vakavempia aiheita, kuten esimerkiksi köyhien perheiden auttamista ja yhteiskunnallisten epäkohtien paljastuksia.

7 päivää lehti tunnetaan värikkäänä, viihdyttävänä, mielenkiintoisena ja ajankohtaisena viikkolehtenä, jota jaksaa lukea myös raskaan työnpäivän jälkeen. Seiska sisältää myös monien lukijoiden suosikit, eli kattavan tv-ohjelmiston, tv-elokuvat, sarjat, juonipaljastukset, horoskoopin, terveysuutiset ja kilpailuja.

Joka viikko ilmestyvä Seiska lehti on sisällöltään monipuolinen lehti, sillä lehdestä löytyy joka viikko tärkeimmät uutiset, juorut niin Suomesta kuin muualta maailmalta. Seiska on yksi sivustomme suosituimmista ja tilatuimmista lahjalehdistä. Lehden lahjatilaus onkin helpoin ja nopein tapa tehdä netissä, jossa voit itse valita tilauksen tyypiksi kestotilauksen tai määräaikaistilauksen ja valita mieleisimmän tilaajalahjan.

Katso lehti on toinen suosittu juorulehti

Katso lehti tunnetaan myös juorulehtenä, joka tulee hyvänä kakkosena heti Seiska lehden jälkeen. Katso lehti sisältää juoruja ja eri julkkisten haastatteluja, mutta ei läheskään niin paljoa kuin Seiska.

Katso lehti muistetaan usein siitä, että lehdestä löytyy todella laajat telkkariohjelmat, esittelyt, arvostelut, sarjat ja elokuvat. Lehti sisältää kaikkien ilmaiskanavien tiedot sekä 60 maksukanavan tiedot. Lehden lukijat pysyvät aina perillä siitä, mitä televisiosta seuraavaksi tulee sekä saavat mielenkiintoista tietoa eri ohjelmien näyttelijöistä.

Lisäksi Katso lehdestä löytyy mielenkiintoista tietoa ohjelmien taustoista sekä eri ohjelmien juonipaljastuksia. Katso lehden tilaajana pääset kurkistamaan näyttelijoiden yksityiselämään ja tutustumaan heihin paremmin. Monipuolisen kanavatietojen lisäksi Katso lehti sisältää myös elokuvien arvostelut, jotka kannattaa ehdottomasti vilkaista lehdestä.