Näytetään kaikki 6 tulostaTV-lehdet

Tv-lehdet netistä

Tv-lehdet ovat aikakauslehtiä, jotka sisältävät yleensä koko viikon tv-ohjelmatiedot, elokuvien arvostelut, sarjasuositukset ja juonipaljastukset. Useimmat lehdet sisältävät myös mielenkiintoisia artikkeleita sarjojen ja elokuvien taustoista sekä näyttelijoiden haastatteluja. A-lehdet osiosta löydät runsaan valikoiman vastaavia lehtiä, mikäli sopivaa lehteä ei tästä osiosta löydy.

Tv-lehdet ovat edelleen yllättävän suosittuja aikakauslehtiä, joita tilataan nykyään paljon netistä niin itselle kuin lahjaksi. Nykyaikana tv-ohjelmatiedot ja muu sisältö löytyy helposti myös netistä, mutta silti varsinkin vanhemmat ihmiset tykkäävät katsoa nämä tiedot mielummin perinteisesti paperisesta lehdestä.

Yksi suosituimmista tv-lehtien tarjouksista on ehdottomasti Katso lehden tarjous, joka sisältää jopa yli 70 kanavan tiedot. Lisäksi lehti tarjoaa tietoa eri ohjelmien taustoista ja julkkisten haastatteluja. Toki monet muutkin aikakauslehdet sisältävät todella kattavat tv-liitteet, kuten esimerkiksi Seiska lehti.

Katso lehti on kuitenkin näistä lehdistä parempi vaihtoehto, koska se sisältää huomattavasti enemmän aiheeseen liittyvää sisältöä. Tv-lehdet tilataan yleensä pelkästään tv-ohjelmatietojen ja sarjojen juonipaljastuksien vuoksi.

Jos kuitenkin haluat suuren tv-liitteen ja lisäksi juoruja sekä muuta viihdettä, silloin Seiska tarjous kannattaa tarkistaa. Suosittelemme tutustumaan molempiin lehtiin ja katsomaan molempien lehtien lehtitarjous ja tilaajalahjat.

Tv-lehdet lahjaksi

Tv-lehdet osion lehtitarjoukset ovat voimassa myös lehtien lahjatilauksissa. Lahjatilaukset tehdään samalla sivulla kuin normaali lehtitilaus. Tv-lehdet ovat suosittuja lahjalehtiä ja niitä tilataan usein lahjaksi vanhemmille, jotka tykkäävät selata tv-ohjelmatiedot viikottain omasta lehdestä. Toiseksi suosituimpia lahjalehtiä ovat Otavamedia lehdet, joihin kannattaa ehdottomasti tutustua.

Lehdet sopivat lahjaksi niin jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä, isänpäivänä kuin äitienpäivänä. Lahjatilaukset kannattaa tehdä nykyään netissä, koska kaikkien tv-lehtien lehtitarjoukset löytyvät helposti verkosta ja tarjoukset ovat yleensä huomattavasti halvempia kuin esimerkiksi lehtimyyjien lehtitarjoukset.

Tilaamalla lehden lahjaksi netistä, saat valita myös tilaajalahjan kaupan päälle. Lahjatilauksien tilaajalahjoissa tulee kuitenkin muistaa, että tilaajalahja toimitetaan aina lehtitilauksen maksajalle, joten voit itse antaa tilaajalahjan tai pitää sen itselläsi.

Usein lahjatilaukset sisältävät paljon muitakin tilaajaetuja, joihin kannattaa tutustua tarkemmin lehtitilauksen yhteydessä. Lehtien lahjatilauksissa suosittelemme aina valitsemaan lyhyen määräaikaistilauksen, koska silloin lehden tulo päättyy automaattisesti, eikä lahjansaajan tarvitse perua lehtitilausta.

Lahjansaajan on kuitenkin helppo jatkaa tilausta pitempään, jos haluaa tai tilata vaihteeksi jokin toinen aikakauslehti.