Mitä lehtitarjoukset ovat?

Mitä lehtitarjoukset ovat?

Mitä lehtitarjoukset ovat?

Lehtitarjoukset ovat lehtien kustantajien tarjoamia alennuksia lehtien uusille tilaajille. Näin lehtitilauksen normaalihinnasta saa hyvän alennuksen, jolloin lehteen on mahdollista tutustua hieman tavallista edullisempaan hintaan. Yleensä lehtitarjoukset ovat voimassa muutaman kuukauden ajan, jonka jälkeen vanhan tarjouksen tilalle vaihdetaan uusi lehtitarjous.

Lehtitarjoukset sisältävät yleisesti myös tilaajalahjan. Lahja on monesti lehden sisältöön liittyvä tuote, jonka tilaaja saa ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Esimerkiksi sisustuslehdissä saattaa olla lahjana tilaajalle jokin sisustamiseen liittyvä tuote, muotilehdissä taas meikkejä ja remonttilehdissä hyödyllisiä työkaluja.

Tilaajalahja on mukava lisä lehden tilaajalle, sillä se on ilmainen ja yleensä tarjolla on hyödyllisiä tuotteita, joita muutenkin ostetaan kaupoista. Lehtitarjousten tilaajalahjan arvo on hieman lehdestä riippuen 20-100 euroa. Toisinaan tarjoalla on siis todella arvokkaita tuotteita. Nämä lehtitarjoukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää, sillä tilaajalahjan todellinen hinta on monesti huomattavasti suurempi kuin lehtitilauksen.

Miksi lehtitarjouksia sitten julkaistaan?

Lehtitarjousten tarkoitus on tuoda lehdille uusia tilaajia, jotka jatkaisivat lehtitilausta myös tarjousjakson jälkeen. Mikäli esimerkiksi 3 kuukauden mittainen lehtitilaus maksaa normaalisti 60 euroa, voi alennuksen ansiosta saada lehtitilauksen 29,00 eurolla. Esimerkiksi palvelumme valikoimasta löydät lähes kaikki aikakauslehdet tarjoushintaan.

Lehtien normaalihinnat ovat usein melko kalliita, etenkin jos aikoo tehdä lehtitilauksen pidemmäksi aikaa, kuten esimerkiksi puoleksi vuodeksi tai vuodeksi. Vuoden mittainen lehtitilaus voi maksaa helposti 100-500 euroa. Tästä syystä monet ihmiset eivät malta tai yksinkertaisesti pysty tekemään tilausta huonon rahatilanteen vuosi.

Lehtitarjoukset hyödyntämällä saat lehtitilauksen edullisemmin

Oletko tilaamassa lehteä netistä itselle tai lahjaksi ystävälle? Tiesitkö, että lähes kaikista lehdistä löytyy edullinen lehtitarjous netistä? Lehtitarjoukset hyödyntämällä on lehtitilauksen todellisesta hinnasta mahdollista saada pois parhaimmillaan jopa 80%. Lehtien kustantajat julkaisevat lehtitarjouksia säännöllisesti, jotka ovat tarkoitettu uusille tilaajille. Sama lehtitarjous on yleensä mahdollista hyödyntää noin 6-9 kuukauden välein.

Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, että jos tilaat lehden tarjoushintaan, voit tehdä uuden lehtitilauksen tarjoushintaan uudelleen vasta 6-9 kuukauden kuluttua.

Mistä löydän kaikki lehtitarjoukset?

Tänä päivänä Suomessa on tilattavissa aikakauslehtiä ja sanomalehtiä erittäin paljon. Kustantajat julkaisevat lehtitarjoukset yleensä vain omilla verkkosivuillaan. Mikäli haluaa tutustua kaikkien lehtien tarjouksiin, joutuu siis surffailemaan netin ihmeellisessä maailmassa todella monella eri verkkosivulla, joka on aika turhauttavaa ja aikaa vievää puuhaa.

Tästä syystä Lehtitarjouksia.com palvelu on avattu. Se on käyttäjille täysin maksuton lehtitarjousten vertailupalvelu. Palvelusta löydät kaikkien lehtien parhaat lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Näin voit tarkistaa vain yhdeltä verkkosivulta kaikkien aikakauslehtien ja sanomalehtien ajankohtaiset lehtitarjoukset. Suosituimmat lehtitarjoukset ovat varmasti Kodin Kuvalehti tarjous, Me Naiset tarjous ja Seiska tarjous.

Käyttämällä Lehtitarjouksia.com palvelua, säästät runsaasti aikaa etsiessä parhaita tarjouksia. Voit vertailla palvelussa lehtien tarjoushintoja, selata tilaajalahjoja, tutustua lehtien sisältöön tarkemmin, lukea lehtien lukijoiden palautteita ja arvosteluja sekä siirtyä tilaamaan lehden tarjoushintaan suoraan lehden kustantajan kotisivuilta.