Miksi lehtitilaukset kannattaa tehdä netissä?

lehtitilaukset

Miksi lehtitilaukset kannattaa tehdä netissä?

Lehtitilaukset on syytä tehdä aina netissä, koska silloin voit rauhassa tutustua eri aikakauslehtiin ja valita kaikessa rauhassa minkä lehden haluat tilata. Lisäksi netistä löydät helposti kunkin lehden parhaat lehtitarjoukset. Verkossa voit tehdä lehtitilauksen silloin kuin se sinulle parhaiten sopii omalla tietokoneella, kannettavalla, tabletilla tai vaikka kaupungilla älypuhelimella. Se on helppoa ja nopeaa.

Toinen vaihtoehto on tilata lehti lehtimyyjältä, mutta monet meistä on kyllästyneet täysin lehtimyyjiin, jotka soittavat usein väärään aikaan ja yrittävät kaikin keinoin saada myytyä jotain tiettyä aikakauslehteä. Usein lehtimyyjät tunnetaan myös ahdistaviksi, koska he kauppaavat erilaisia lehtiä puhelimitse ja jatkavat usein myös tuotteen kauppaamista vaikka kuinka suoraan kieltäytyisi ostamasta mistään.

Vaikka nykyään lehtitilaukset kannattaa tehdä netissä ja lehtien tilaaminen on yleensä turvallista ja vaivatonta, ennen lehtitilauksen tekemistä kannattaa aina tutustua tarkasti kaikkiin tilausehtoihin. Miksi siis tilata aikakauslehdet lehtimyyjältä, kun vaihtoehtoisesti voit itse tutustu ajan kanssa yli 200 lehden valikoimaan sekä valita tilaajalahjan kaupan päälle useammasta vaihtoehdosta?

Miksi tehdä lehtitilaukset Lehtitarjouksia.com palvelusta?

Lehtitarjouksia.com palvelusta voit tehdä kaikki lehtitilaukset niin itselle kuin lahjaksi aina edulliseen tarjoushintaan. Palvelumme kautta löydät yli 300 aikakaus- ja sanomalehden parhaat lehtitarjoukset. Valitse vain valtavasta lehtivalikoimastamme mieleinen aikakauslehti ja siirry tekemään lehtitilaus suoraan kustantajan verkkopalvelusta, jolloin saat usein myös valita arvokkaan tilaajalahjan kaupan päälle.

Sivuiltamme löydät lähes joka kuukausi eri aikakauslehtien huipputarjouksia, joissa saat lehtitilauksen yhteydessä jopa kaksi tilaajalahjaa. Tämän tyyppisen lehtitilaukset kannattaa ehdottomasti hyödyntää. Huipputarjoukset kannattaa aina hyödyntää, koska lehtitilaukset maksavat huomattavasti vähemmän, mitä kahden tilaajalahjan arvo on. Arvokkaimpien tilaajalahjojen hinta kaupoissa voi olla nimittäin jopa 100 euroa.

Miten lehtitilaus sitten tehdään?

Etusivultamme löydät koko sivustomme lehtivalikoiman, jossa on kaikkien suosituimpien aikakauslehtien ja sanomalehtien ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat. Kun olet löytänyt lehden jonka haluat tilata, siirry tekemään lehtitilaus klikkaamalla kohdasta ”tutustu”, jonka jälkeen siirryt automaattisesti lehden tilauslomakkeeseen. Täytä tilauslomakkeeseen vaaditut tiedot.

Voit tehdä lehtitilauksen itselle tai lahjaksi sekä valita mieleisen tilaajalahjan. Mikäli haluat tehdä lehtitilauksen lahjaksi, valitse tilauslomakkeesta lahjatilaus, jonka jälkeen voit täyttää lehden vastaanottajan tiedot. Lehtitilaukset on mahdollista maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla ja useampi lehti myös laskulla. Useimpien lehtien tilaajalahjan saat huomattavasti nopeammin, jos maksat lehtitilauksen kortilla.

Kun olet tehnyt lehtitilauksen onnistuneesti, saat tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, jossa kerrotaan mitä olet tilannut, mitä tilaukseen kuuluu sekä tilauksen yhteishinta.

Lehtitilaukset tarjoushintaan netistä on tätä päivää

Aikakauslehtien tarjonta kasvaa jatkuvasti ja lehtitilaukset netistä on yhä helpompaa sekä turvallisempaa tehdä. Nettiin ilmestyy jatkuvasti lisää sivustoja, joista voit tehdä kaikki lehtitilaukset edullisesti. Netissä lehtien valikoima on todella suuri ja aikakauslehtien joukossa on niin ulkomaalaisia kuin suomalaisiakin aikakauslehtiä. Ei siis mikään ihme, että suurin osa ihmisistä tekee kaikki lehtitilaukset mielummin netissä.

Nykyään ihmiset käyttävät tietokoneita todella paljon ja verkossa eri aikakauslehtiä on myös helppo selata. Lehteä tilatessa kannattaa kuitenkin aina vertailla eri sivustojen hintoja ja tarjouksia ihan samoin kuin muidenkin hankintojen kohdalla. Muutaman minuutin mittainen hintavertailu saattaa tuoda vuodessa todella suuret säästöt.

On myös tärkeää tehdä lehtitilaukset aina tutuilta ja luotettavilta verkkosivuilta. Erilaisilta keskustelupalstoilta saattaa löytyä paljon tietoa siitä, mistä sivustolta muut ovat tehneet onnistuneet lehtitilaukset. Suosittelemme kuitenkin tekemään lehtitilaukset aina palvelumme kautta, sillä meiltä löydät satoja lehtitarjouksia. Saat palvelumme kautta aina kaikki aikakauslehdet parhaalla mahdollisella alennuksella.

Lehtitilaukset ovat todella suosittuja lahjoja

Aikakauslehtien ja sanomalehtien edullisten tarjousten myötä lehtitilaukset ovat vuosi vuodelta yhä suositumpia lahjoja. Lehtiä tilataan yhä enemmän lahjaksi jouluna, syntymäpäivänä, ystävänpäivänä, isänpäivänä ja äitienpäivänä. Lehtien tilaaminen netistä on helppoa, turvallista ja nopeaa.

Kun olet löytänyt lehden, jonka haluat tilata lahjaksi, siirry tilauslomakkeeseen klikkaamalla kohdasta ”katso tarjous”. Siirryt automaattisesti lehden kustantajan verkkosivuille, jossa on mahdollista tehdä lehtitilaus lahjaksi. Seuraavaksi täytät vain omat henkilötiedot ja vastaanottajan tiedot, jolloin lasku toimitetaan sinulle ja lehtitilaus toimitetaan henkilölle, jonka tiedot olet täyttänyt vastaanottajan kohtaan.

Lähes kaikki lehtitilaukset sisältävät toinen toistaan upeampia ja arvokkaampia tilaajalahjoja, jonka saat ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Lahjatilauksissa tilaajalahjat toimitetaan kuitenkin aina lehtitilauksen maksajalle. Voit siis pitää tilaajalahjan itselläsi tai antaa sen myöhemmin lahjaksi.

Tilaajalahjat toimitetaan yleensä viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksamisesta. Jos tilaajalahja koostuu useammasta tuotteesta, silloin tilaajalahja toimitetaan kahtena lähetyksenä postipakettina. Lahjatilauksissa tulee aina lukea tilausehdot huolellisesti, niin kuin itselle tilatessakin välttääkseen ikävät yllätykset. Tutustu rauhassa lehtitarjouksiin ja tee lehtitilaus itselle tai lahjaksi netin edullisimpaan hintaan.

Usein kysyttyä lehtitilauksista

Miksi lehtitilaukset kannattaa tehdä aina netissä?

Palvelumme kautta voit tilata kaikki aikakaus- ja sanomalehdet tarjoushintaan. Näin saat lehtitilaukset aina parhaalla alennuksella ja valita tilaajalahjan kaupan päälle.

Miten lehtitilaus tehdään?

Lehti tilataan täyttämällä lehden tilauslomake. Tilauslomakkeen täyttämisessä kuluu aikaa vain muutama minuutti.

Voinko tehdä lehtitilauksen lahjaksi?

Kyllä voit. Kaikki lehdet ovat tilattavissa tarjoushintaan itselle tai lahjaksi.

Milloin voin tehdä lehtitilauksen?

Palvelumme on avoinna aina, joten voit tehdä lehtitilaukset silloin kuin se sinulle itsellesi parhaiten sopii.

Kuinka paljon lehtitilaukset yleisesti maksaa?

Lehtitilauksen hinta riippuu täysin siitä, minkä lehden tilaat. Tarkista lehden tarjoushinta sivuiltamme.