Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Näin teet lehtitilauksen lahjaksi netissä

Lehden lahjatilaus on helpoin tehdä netissä

Lehtitilaus on edullinen ja erilainen lahja, josta riittää iloa useammaksi kuukaudeksi. Lehti on lahja, joka tuo iloa lahjansaajalle pitemmäksi aikaa ja tuo vaihtelua lahjansaajan elämään. Lehti sopii lahjaksi oikeastaan mihin tilausuuteen vain ja suuresta lehtivalikoimasta löytyy sopiva lehti varmasti kaiken ikäisille lukijoille. Lehden voi tilata lahjaksi esimerkiksi jouluna, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä, äitenpäivänä tai isänpäivänä.

Joskus perinteisen lahjan hankkiminen voi olla työlästä, kallista, aikaa vievää ja monelle ihmisille on myös usein vaikea keksiä mitään tarpeellista annettavaa, jolloin lahjan hankkiminen jääkin usein viime tinkaan. Lehtitilauksen tekeminen netissä on helppoa, vaivatonta ja edullista. Lehtitilaus on useimmille ihmisille vielä täysin uusi juttu, joten lehti on myös lahja, jota harva osaa odottaa.

Lehtien tutustumistarjoukset ja arvokkaat tilaajalahjat kuuluvat myös lehtien lahjatilauksiin. Lehden voi tilata nykyään kenelle vain, sillä aikakauslehtien valikoima on niin suuri ja monipuolinen, että jokaiselle löytyy varmasti ainakin yksi aiheeltaan mielenkiintoinen aikakauslehti. Edullisia lehtitarjouksia löytyy niin miehille, naisille, lapsille kuin vanhemmille ihmisillekkin.

Lehden tilaaminen lahjaksi

Lehden tilaaminen lahjaksi voi tuntua aluksi vaikealta, mutta todellisuudessa lehden tilaaminen lahjaksi on yhtä helppoa kuin itselle tilaaminenkin. Aluksi täytyy päättää mistä sivustolta lehden haluaa tilata lahjaksi. Nykyään aikakauslehtien lehtitarjouksia löytyy netistä useilta sivustoilta, joihin päivitetään kaikkien lehtien ajankohtaiset lehtitarjoukset ja tilaajalahjat.

Lehtiä voi tilata netissä suoraan lehtien kustantajien sivuilta ja lisäksi kymmeniltä muilta sivustoilta, kuten esimerkiksi Lehtitarjouksia.com sivulta. Lehtitarjouksia.com suuresta lehtivalikoimasta löytyy muun muassa seuraavien kustantajien parhaat lehtitarjoukset: A-lehdet, Sanoma Media Finland, Otavamedia, Aller Media, Bonnier Publications ja Fokus Media.

Seuraavaksi tulee etsiä lehti, jonka haluaa tilata lahjaksi. Useimmilla sivustoilla kaikkien lehtien lehtitarjoukset löytyvät etusivulta ja lisäksi lehdet on järjestetty omiin kategorioihin, joista löytääkin huomattavasti nopeammin etsimänsä lehden.

Sopivan lehden löydettyä voit tutustua vielä hieman tarkemmin kyseiseen aikakauslehteen lehden artikkelissa, jossa on kerrottu mm mitä lehti sisältää, kuinka usein lehti ilmestyy, kuinka paljon lehtitilaus maksaa, onko lehtitarjous kestotilaus vai määräaikainen tilaus, sisältääkö lehtitarjous tilaajalahjan ja paljon muuta. Lehden artikkelissa lukee usein tilaa lehti tai tilaa lehti tästä, jota klikkaamalla siirryt automaattisesti lehden kustantajan sivulle, jossa on lehden tilauslomake. Lahjatilaus on lahjansaajaa ajatellen paras tehdä määräaikaisesti, koska määräaikainen tilaus päättyy automaattisesti ja kestotilauksen lahjansaaja joutuu irtisanomaan erikseen, kun ei enää halua lehden ilmestyvän.

Kustantajan sivulla voi valita haluamasi mittaisen tilausjakson ja tilaajalahjan. Tilaajalahja kuuluu lehtitilaukseen, eli saat sen ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Kustantajan sivulla voit valita lahjatilauksen tilauslomakkeesta jolloin saat täytettyä lehden vastaanottajan tiedot ja omat tiedot tilauslomakkeeseen. Tämän jälkeen voit maksaa lehtitilauksen turvallisesti nettipankissa omilla verkkopankkitunnuksilla tai valita maksutavaksi laskun, jonka voi valita yhdessä tai kahdessa erässä. Lehtitilauksen lasku toimitetaan sähköpostitse tai postitse ilmoittamaasi osoitteeseen.

Kun lehtitilaus on maksettu ja lähetty, saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta kannattaa tarkistaa aina huolellisesti kaikki tilauksen tiedot. Jos tiedot eivät ole oikein, niin ota yhteyttä suoraan lehden kustantajaan.

Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta ja lehtitilauksen tilaajalahja toimitetaan postitse viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksajalle.

Lehden kestotilaus on halvenpi kuin määräaikainen tilaus

Lehden kestotilaus on huomattavasti helponpi ja edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen tilaus. Kestotilaus tarkoittaa sitä, että lehti ilmestyy lehden tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus irtisanotaan erikseen lehden kustantajalle netissä, verkkopalvelussa, kirjallisesti tai puhelimitse.

Kestotilauksissa lehtien tilaajalahjat ovat paljon arvokkaanpia kuin määräaikaisissa tilauksissa. Tilaamalla lehden kestotilauksena, olet automaattisesti mukana lehden kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joissa arvotaan suuria rahapalkintoja lähes joka kuukausi. Kaikki aikakauslehdet sisältävät erilaisia tilaajaetuja kestotilaajille, joihin voit tutustua tarkemmin lehtien artikkeleissa. Lehtien kestotilaajille järjestetään myös vuoden aikana erilaisia tapahtumia, joihin voit tutustua tarkemmin myös lehtien artikkeleissa.

Määräaikainen lehtitilaus on huolettomin tapa tilata lehti

Määräaikainen lehtitilaus on voimassa yleensä vain kaksi tai kolme kuukautta, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti. Tämän jälkeen lehti tulee tilata uudelleen, jos haluaakin vielä lehden ilmestyvän.

Kesken tilausjakson voi myös ottaa yhteyttä lehden kustantajaan, jos haluaa esimerkiksi muuttaa määräaikaisen tilauksen kestotilaukseksi tai pidentää vain vähän lehtitilausta.

Määräaikaista tilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehden tulo päättyy automaattisesti kamppanjan viimeiseen numeroon. Määräaikaiset lehtitilaukset ovat kuitenkin huomattavasti kalliinpia kuin vastaavat kestotilaukset. Määräaikaisten tilausten tilaajalahjat ovat myös hieman halvenpia kuin kestotilausten tilaajalahjat.

 

Lehden tilaaminen lahjaksi ulkomaille

Kaikkia aikakauslehtiä ei valitettavasti voi tilata ulkomaille netistä. Osa sivustomme lehtitarjouksista on kuitenkin mahdollista tilata lahjaksi ulkomaille mutta lehden tilaajalahjaa ei yleensä toimiteta ulkomaille. Mikäli lehden tilauslomakkeessa on vaihtoehtona ulkomaantilaus, niin silloin lehden voi tilata lahjaksi ulkomaille.

Ulkomaantilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että lehden tarjoushintaan lisätään aina lehtikohtaiset postikulut, jonka suuruus riippuu siitä, minne maahan lehti tilataan. Suosittelemme aina tarkistamaan ulkomaantilauksissa lehtitilauksen postikulut suoraan lehden kustantajalta.

 

Kaikki sivustomme lehtitarjoukset ja tilaajalahjat löydät etusivultamme: