Näin teet lehtitilauksen lahjaksi netissä

näin teet lehtitilauksen lahjaksi

Lahjatilaus on helpointa tehdä netissä

Lehtitilaus on edullinen ja erilainen lahja, josta riittää iloa useammaksi kuukaudeksi. Lehti on lahja, joka tuo iloa lahjansaajalle pitemmäksi aikaa ja tuo vaihtelua lahjansaajan elämään. Lehti sopii lahjaksi oikeastaan mihin tilausuuteen tahansa.

Suomen lehtimarkkinoilta löytyy sopiva lehti varmasti kaiken ikäisille lukijoille. Lehden voi tilata lahjaksi esimerkiksi jouluna, ystävänpäivänä, syntymäpäivänä, äitenpäivänä tai isänpäivänä.

Joskus perinteisen lahjan hankkiminen voi olla työlästä, kallista, aikaa vievää puuhaa ja monille ihmisille on myös usein vaikea keksiä mitään tarpeellista annettavaa, jolloin lahjan hankkiminen jääkin usein viime tinkaan. Lehtitilauksen tekeminen netissä on helppoa, vaivatonta ja edullista. Lehtitilaus on useille ihmisille vielä täysin uusi juttu, joten lehti on myös lahja, jota harva osaa odottaa.

Lehtien tutustumistarjoukset ja arvokkaat tilaajalahjat kuuluvat myös lehtien lahjatilauksiin. Lehden voi tilata nykyään kenelle vain, sillä aikakauslehtien valikoima on niin suuri ja monipuolinen, että jokaiselle löytyy varmasti ainakin yksi aiheeltaan mielenkiintoinen aikakauslehti. Edullisia lehtitarjouksia löytyy niin miehille, naisille, lapsille kuin vanhemmille ihmisille.

Mistä teen lehtitilauksen?

Lehden tilaaminen lahjaksi voi tuntua aluksi vaikealta, mutta todellisuudessa lahjatilaus on yhtä helppoa tehdä kuin tilata lehti itselle.

Aluksi täytyy päättää mistä sivustolta lehden haluaa tilata lahjaksi. Nykyään aikakauslehtien lehtitarjouksia löytyy netistä useilta verkkosivustoilta, joihin päivitetään kaikkien lehtien ajankohtaiset lehtitarjoukset.

Lehtiä voi tilata netissä suoraan lehtien kustantajien sivuilta ja lisäksi kymmeniltä muilta sivustoilta, kuten esimerkiksi Lehtitarjouksia.com. Suuresta lehtivalikoimasta löytyy muun muassa seuraavien kustantajien ajankohtaiset lehtitarjoukset: A-lehdet, Sanoma Media Finland, Otavamedia, Aller Media, Bonnier Publications ja Fokus Media.

Seuraavaksi tulee etsiä lehti, jonka haluaa tilata lahjaksi. Useimmilla sivustoilla kaikkien lehtien lehtitarjoukset löytyvät etusivulta ja lisäksi lehdet on järjestetty omiin kategorioihin, joista löytääkin huomattavasti nopeammin etsimänsä lehden.

Miten lahjatilaus tehdään?

Sopivan lehden löydettyäsi voit tutustua vielä hieman tarkemmin kyseiseen aikakauslehteen lehden artikkelissa, jossa on kerrottu mm mitä lehti sisältää, kuinka usein lehti ilmestyy, kuinka paljon lehtitilaus maksaa, onko lehtitarjous kestotilaus vai määräaikaistilaus ja sisältääkö lehtitarjous tilaajalahjan.

Artikkelissa lukee usein ”tilaa lehti” tai ”tilaa lehti tästä”, jota klikkaamalla siirryt automaattisesti lehden kustantajan tilaussivuille, jossa on tilauslomake. Lahjatilaus on lahjansaajaa ajatellen paras tehdä määräaikaisesti, koska määräaikaistilaus päättyy automaattisesti ja kestotilauksen lahjansaaja joutuu irtisanomaan erikseen, kun ei enää halua lehden ilmestyvän.

Kustantajan sivulla voi valita haluamasi mittaisen tilausjakson ja tilaajalahjan. Tilaajalahja kuuluu lehtitilaukseen, eli saat sen ilmaiseksi lehtitilauksen yhteydessä. Kustantajan sivulla voit valita lahjatilauksen tilauslomakkeesta, jolloin saat täytettyä lehden vastaanottajan tiedot ja omat tiedot tilauslomakkeeseen. Tämän jälkeen voit maksaa lehtitilauksen turvallisesti nettipankissa omilla verkkopankkitunnuksilla tai valita maksutavaksi laskun, jonka voit maksaa yhdessä tai kahdessa erässä. Lasku toimitetaan sähköpostitse tai postin välityksellä ilmoittamaasi osoitteeseen.

Kun lehtitilaus on maksettu ja lähetty, saat vielä tilausvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen, josta kannattaa tarkistaa aina huolellisesti kaikki tilauksen tiedot. Jos tiedot eivät ole oikein, ota yhteyttä suoraan lehden kustantajaan.

Lehtitilaus alkaa seuraavasta mahdollisesta numerosta ja valitsemasi tilaajalahja toimitetaan postitse viimeistään kuukauden kuluttua lehtitilauksen maksajalle.

Kestotilaus vai määräaikainen?

Lehden kestotilaus on huomattavasti helpompi ja edullisempi vaihtoehto kuin määräaikainen lehtitilaus.

Kestotilaus tarkoittaa sitä, että lehti ilmestyy lehden tilaajalle niin kauan kunnes lehtitilaus irtisanotaan erikseen lehden kustantajalle netissä, verkkopalvelussa, kirjallisesti tai puhelimitse.

Kestotilauksessa lehtien tilaajalahjat ovat paljon arvokkaampia kuin määräaikaistilauksissa. Tilaamalla lehden kestotilauksena, olet automaattisesti mukana lehden kustantajan järjestämissä kilpailuissa, joissa arvotaan suuria rahapalkintoja lähes joka kuukausi.

Kaikki aikakauslehdet sisältävät erilaisia tilaajaetuja kestotilaajille, joihin voit tutustua tarkemmin lehtien artikkeleissa. Lehtien kestotilaajille järjestetään myös vuoden aikana erilaisia tapahtumia, joihin voit tutustua tarkemmin myös lehtien artikkeleissa.

Määräaikainen lehtitilaus on huolettomin tapa tilata aikakauslehti

Määräaikainen lehtitilaus on voimassa yleensä vain kaksi tai kolme kuukautta, jonka jälkeen lehtitilaus päättyy automaattisesti.

Tämän jälkeen lehti tulee tilata uudelleen, jos haluaakin vielä lehden ilmestyvän.

Kesken tilausjakson voit myös ottaa yhteyttä lehden kustantajaan, jos haluat esimerkiksi muuttaa määräaikaistilauksen kestotilaukseen tai pidentää vain vähän lehtitilausta.

Määräaikaistilausta ei tarvitse peruuttaa erikseen, vaan lehden ilmestyminen päättyy automaattisesti kamppanjan viimeiseen numeroon. Määräaikaiset lehtitilaukset ovat kuitenkin huomattavasti kalliimpia kuin vastaavat kestotilaukset. Määräaikaistilausten tilaajalahjat ovat myös hieman halvempia kuin kestotilauksen tilaajalahjat.

Lehden lahjatilaus ulkomaille

Kaikkia aikakauslehtiä ei valitettavasti ole mahdollista tilata ulkomaille netistä.

Osa sivustomme lehtitarjouksista on kuitenkin mahdollista tilata lahjaksi ulkomaille, mutta lehden tilaajalahjaa ei yleensä toimiteta ulkomaille.

Mikäli lehden tilauslomakkeessa on vaihtoehtona ulkomaantilaus, silloin lehden voi tilata lahjaksi ulkomaille.

Ulkomaantilauksissa tulee kuitenkin muistaa, että lehden tarjoushintaan lisätään aina lehtikohtaiset postikulut, jonka suuruus riippuu siitä, minne maahan lehti toimitetaan.

Suosittelemme aina tarkistamaan ulkomaantilauksissa lehtitilauksen postikulut suoraan lehden kustantajalta.

Esimerkiksi Sanoma Media Finland kustantajan painetuista lehdistä voit tilata ulkomaille vain Helsingin Sanomat.

Lähde:

Sanoma.fi 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *